Scooterreparatie | Verdaasdonk-AV.nl
15259
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15259,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Scooterreparatie

Categorie
Animatiefilms, Bedrijfsvideo's
Over dit project

Om veel plezier te beleven aan je scooter moet deze in goede conditie gehouden worden, maar hoe zit het met het onderhoud of erger nog, als je vast komt te staan met stukken of schade?
Scooterreparatie.nl snapt dat je niet altijd de middelen en tijd hebt om je scooter weg te brengen voor onderhoud of reparatie.

Wat moet je doen?

Het is eenvoudig, je meld telefonisch of online het onderhoud of reparatie voor je scooter aan. Wij halen je scooter gratis op en brengen deze na het onderhoud of reparatie, keurig bij je terug. Je krijgt altijd vooraf een prijsopgave zodat je nooit onverwachts voor hoge kosten komt te staan! Wij zorgen ervoor dat je scooter binnen 48 uur weer helemaal in orde is en brengen hem gratis weer bij je thuis. En omdat we officieel dealer zijn van elk merk en erkend Bovag bedrijf krijg je 3 maanden garantie op je reparatie! Simpel toch? Dus wacht niet langer en meld je scooter nu aan op Scooterreparatie.nl, Dé scooterspeciaalzaak van Oosterhout en omstreken!